Eylulnz Arkadaşlar prof. Dr Ferhat cekmez İstanbul acibademde görev yapıyor gidip memnun kalan varmı aceba alerji için hemde sürekli takip için götürmek istiyorum gidip memnun kalan varmı
canimoglum53 Eylulnz vallahi dilan polat gidiyordu cok memnundu reklam mi aliyordu bilmiyorum ama sanmam :)
Eylulnz Gencanne19 henüz gitmedim muayene ücretini bilmiyorum memnun kalan varsa goturucem uzman Dr Fuat serpene gidiyoduk ordanda sonuç alamadık o yüzden başka doktor tercih edicez
Eylulnz Gencanne19 inşallah ya kaç aylık siniz siz bizim alerji çok zorluyor artık ya bu işi iyi bilen yok fazla bulamıyorum ya
Eylulnz Balkizimm 280 TL ama onunda internetten çok şikayet yorumuna baktım hic kimse memnun değil aslında ben Anadolu yakasında oturuyorum Fuat beyin kliniği Avrupa yakasında o yüzden cok uzak bize birazda ondan değiştirmek istiyorum doktoru
Semamina Ferhat beyin muayne ücreti 750 TL diye hatırlıyorum değişmediyse eger. Pendik te bir doktor var ben gitmedim ama alerji konusunda memnun kalan birçok kişi var https://www.doktortakvimi.com/serdar-sahin-5/cocuk-sagligi-ve-hastaliklari/istanbul