aakkaarr İyi geceler kızlar.. Bugün doktor kontrolümüz vardı bebeğim 5 buçuk aylık vajinal yapışıklılık olduğunu söyledi ve ben hiç farketmedim çocuk cerrahisine gönderdi.. Başından geçen veya bilgisi olan yazabilir mi lütfen ?
amazontuba aakkaarr kız kardeşimin bebeğinde vardı çocuk cerrahisinde basit bir hareketle açmışlardı canı bile acımadı bebişin. Kimi doktor krem veriyor ama kardeşime vermedi her bez değişiminde bir hareket var yukarıya ve yana doğru vajinayı açma hareketi onu sık sık her bez değişiminde yapmasını önerdi hala arada sıra kontrol eder yapar
Milkmama aakkaarr bizim oldu ben fark ettim. Çocuk cerrahı elle Açtı yeni kapanmış dedi. Ve batekonlu su verdi Uzun bir süre o suya oturttum günlük. Islak mendiller ve pişik kremleri yapıyormuş bu durumu
aakkaarr amazontuba Önceden farkedilseydi elimle açardım dedi ama şimdi canı acır bi aleti oluyormuş sanırım
amazontuba aakkaarr evet makas gib bir alet ama kesici bi alet değil bildiğim kadarıyla. İdrarını da az yapıyordu mesela bizim bebiş açılınca rahat ve bol yapmaya başlamıştı inşallah bir an evvel düzelir 🌸