Mce Yeğenime hem karne hediyesi hem de ders calismasi için motivave edecek hediye almak istiyorum neler olabilir?
SevimliHayaletCasper Mce ben geçen kızıma kumandalı araba aldım ama hani normal araba gibi değilde takla atanlar var ya onlardan aşırı beğendi
Marianne Mce para! para veriyorum kendi isteklerine göre alıyor, 9 yaş artık büyük biri ne istediğini biliyor.
Solocann Mce marker kalemler yanına sevdiği çizgi film karakteri olan bir kaç resim defteri okuma kitabı kırtasiye ürünleri bir kutuya koyup hediye paketi yapabilirsiniz kızım 9 yaşında o çok sever böyle şeyler
berk58 Mce evet farklı farklı kırtasiye ürünlerinden edvert calender yapın bu ara çocuklar çok özeniyorlar buna ve mutlu oluyorlar 😃
Mce Solocann aklımda böyle bir seyler vardı aynen çok iyi fikir. Marker kalemleri kullanacagi pek yer olur mu diye düşünmüştum sadece
Solocann Mce inanılmaz bir boyama kalemi kızımın eli ayağı ve uzun ömürlü proje ödevleri ,resim,boyama, sukuşi falan yapıyorlar bu yaştakiler onda da işe yarıyor renk çeşitliliğinden
mamacitaa_ Mce güzel bir boyama seti kitap boya vs ya da kalem kalemlim süsli şeyler oluyor ya ya da kıyafet
anfzya Mce hem marker kalem hemde bnde şimdi yeğenime ve kızıma aldım bileklik yapma seti çok seviyorlar ikisinide