TalentedMom Merhaba Anneler; Bebeğim 27 günlük Prima Care kullanıyorum Molfixe geçmek istiyorum Prima kullanıp molfixe geçince sorun yaşadınız mı herhangi bir alerjik reaksiyonla karşılaştınız mı?
ezgizehra TalentedMom bende bastan beri premium care kullaniyorum cok memnunum 2 numara kullanmalisin sanki .. birde o yan lastik bantlari duzeltmen gerekiyo ice kivrik dur ma ma li🤗🤔
Deren_Hatun TalentedMom bende dün molfixden primaya geçtim.. 5 buçuk aylık 1 hafta pişik olmazsa diğer hafta kesin oluyor. Artık bezi değiştirdim bakalım neler olacak
kuzeyguneyelissa TalentedMom molfix tabi ki😍sleepy denedik yok komili yok bimi bes numaraya kadar kullandim sonra sikinti evybaby hayir prima denemedik kalmadi ama en son molfix dedim paraya kiydik valla hos prima care gibi pahali degil
Elifburcus TalentedMom bizde prima aktif bebek kullanıyoruz bi kere deneyim dedim molfix aldık bel kısmı daha kısa bebek rahatsız oldu içime sinmedi tekrar primadan devam ettik ama bebeğe pişik yada başka bi sıkıntı yapmadı canım
Deletedmom114 Bebekten bebeğe değişir canım 💁🏻♀️ Bez tamamen deneyerek öğreniliyor,kimine pişik yapar senin bebeğine yapmaz 🙋🏻♀️
TalentedMom Deletedmom114 işte ben de ondan korkuyorum malum prima fiyat açısından daha pahalı bitir de sürekli bez değişiyor
TalentedMom ezgizehra ben de düşündüm biraz kenarları kızardı gibi ama 5 kiloya kadar 1 numara yazıyor ondan 2 numaraya geçmedim
Tosbikk Benim kizim 13 aylik molfix kullaniyordum bu zamana kadar.son iki aydir sizdirdi primaya gectim oda sızdırıyor..
ezgizehra TalentedMom oyle ama illa o kilo baz alinmamali boy gelisim vs onemli popo ve bacaklari toparlanmisti benim kizimin hemen gectim mesela .. cok sıktigi zamanlar alttan zibini citcittini yapmiyorm bazen
kuzeyguneyelissa TalentedMom ben suan molfic kullaniorum bnm ark dr onermis denedm iyi ki denemisim...
Deren_Hatun TalentedMom ya benim doğduğundan beri pişik ama hiç beze bağlamamıştım.bezden olduğunu düşünmemiştim dün dank etti. 1 hafta pişik değilse diğer hafta kesin pişik oluyordu
Esdoel TalentedMom bebekten bebeğe değişir kuzum ben kızımda Prima aldım sızdırdı Molfix aldım pişik yaptı sleppy de sızdırdı BİM'in bezini aldım 2 buçuk sene onu kullandım oğluma da kullanıyorum
Sakura-chan TalentedMom daha demin ilk kez molfix taktım bende . Dokusu falan çok hoşuma gitti premium careden farkı yok