Badeninannesi_35 Kızlar 2 ay aşısı olduk bugün 1 2 saat uyudu sonra uyandı biraz emdi falan sonra geri uyuyo ağlayarak uyanıyo geri uyuyo geri ağlıyo koldaki aşı ağrı yapıyormu çok ağlıyo
balkaymak2102 Badeninannesi_35 evet bizde de aynı durum olmuştu ağlamıştı baya ağrı kesici verdim mecbur akşama iyi olmuştu
gg3848 Badeninannesi_35 o ay aşısı bizimde zor geçmişti çok ağlamıştı ama bir gün sürdü en kısa sürede sizin de geçer inşallah 🙏🏻
busra969 Badeninannesi_35 bebekler aşıdan sonra korktuğu içinde bağırıyor direkt ağrı var diye düşünmeyin. Uyanıp yanında birini göremeyince aşıdan canı yandığı için korkup bağırıyor olabilir
Badeninannesi_35 balkaymak2102 doktor ağrısına bişey demedi ateşi çıkarsa ateş düşürücü ver dedi ben napcam ağrısına ne vermem ağrısını kessin
yagizmom_ Badeninannesi_35 ağrıda huzursuzluk belirtisidir verebilirsiniz 2. Aysa verem aşısıda varsı diye hatırlıyorum doktorumuz veremin ateş ve huzursuzluk yapabileceğini söylemişti yarım ölçek calpol vermiştim 6 saat arayla verilebiliyor
balkaymak2102 Badeninannesi_35 ağrı kesici ateş düşürücü ikisi aynı ilaç onu verin ateşini de ara ara ölçün bişey olmaz inşallah annesi
pudu Calpol hem ağrı kesici hem ateş düşürücü diye biliyorum ama dikkat etmek lazım ateşi yoksa ani ısı kaybı olabilir
birbebibirkedi Badeninannesi_35 doktora sormadan vermeyin bence ama evet onda mor olanda parasetomol var sanırım ağrı keser
mehtaptiryaki Calpol ver bizim doktor agri olmaz demısti 4.5 saat sonra atesi agrisi cikti verdim ertesi gün düzeldi