burcubrck Kızlar bu bakteri olup nasıl tedavi uyguladınız benim 2++ çıktı orta yoğunluk. 2 antibiyotik 1 çiğneme tableti verildi ama kaç gün olcak bilmiyorum
6331 burcubrck yok benim 3 lü ilac içinde 1 antibiyotik 1 çiğneme gibi ilaç var sanırım onu tüm yutuyordum digeride mide koruyucu benim sabah akşam seklindeydi
6331 burcubrck benim 14 gün kullan dediler kullandım bitirdim hemen ama hastaneye gitme ilaçları bitirdiketen 1 1 buçuk ay sonra git çünkü erkenden ilaçlar negatif gösteriyor süresi var onun
burcubrck 6331 ya bana 1 kür yeter dedi be de onu anlamadım 1 haftalık tedavi verilmiş. Sizin çok mu yoğundu ve ilaçlarınız nelerdi
6331 burcubrck sizin belirttiğiniz nellerdi alt karina göbek cevrresindde vuruyor muydu dışkı düzensizliği
burcubrck 6331 bana bi doktor 4lü tedavi verdi diğer doktor 3lü tedavi 1 hafta yeter dedi önemsemedi. Ne yapacağımı bilmiyorum
6331 burcubrck 4lü tedavi daha iyi daha güçlü keşke banada 4lü verselerdi benim alk katım eczane oda 4lu daha iyi olduğunu söyledi Şubat 12 de tekrar gidecem pozitif ise 4lü isteyecem