demetov 2 haftalık bebeğimin gözlerinde çapaklanma var doğduğundan beri var ama artmaya başladı nasıl geçirebilirim doktor kontrolüne 2 hafta var
hafvel demetov 26 günlük bebeğim var ve aynı sorunu yaşadık ilk başta birkaç gün ılımış kaynamış suyla sildim pamukla ama işe yaramadı sonra düzenli şekilde ılık açık çayla sildim. O geçirdi. Bn ilaç kullanma taraftarı değilim çok mecbur kalmadıkça.
seherege714_ demetov Göz yaşı kanalları henüz açılmadığında çapaklanma görülüyor. Benim bebeğim de de vardı . Doktorumuz özellikle ilk aylar da damlaya vs. müdahaleye gerek olmadığını söyledi. Ara sıra masaj yaparak düzeldi.
EgeM24_ demetov anne sütünü temiz bir pamuk olur makyaj temizleme pamuğu olur biraz damlatın 2 3 gün boyunca gözüne tekrarlayın geçecektir 😇 şifa geçmiş olsun😊🙏
defnealeyna08 Benim bebeğiminde öyleydi Suan 38 günlük Kaynamış ılımış su ile temizliyordum gün içinde. Birde tanıdığım bi dr vardı fotoğrafını atmıştım muayeneye çok olduğu için damla yazdı. Muayenede gözyaşı kanalı dar olduğu için olduğunu söylediler suan masaj yapıyoruz yine siliyorum belli zamanlarda geçti
demetov defnealeyna08 kaynamış ılımış suyla pamukla siliyorum dıştan içe silmek gerekiyomuş öyle yapıyorum bugün masaja başladı
demetov seherege714_ ben masajı doğru mu yapıyorum bilmiyorum gözpınarına hafif baskı yapıp burun kenarına iniyorum
hafvel sevgide sürekli gün içinde sildim. Çay açıktı ve ılıktı makyaj temizleme pamuğuyla gözüne pohpoh yaparak sildim. Ve geçti çok şükür tek gözündeydi bn ikisinede yaptım.
hsurer1 Ben de 1 ay nerdeyse çektim bu durumdan netira ve terramisin kullandım ama en güzel çözüm bence düzenli göz masajı kanallar açıldı mı hiçbir şeye ihtiyaç yok, ikinci çocuğumda ilk günden itibaren göz masajını hep yapacağım