zeynep1401 Emzirirken ocean enerji kullanan varmi? Kullanan varsa ne gibi faydalarını gördünüz ve onunla birlikte kullandığınız başka vitaminler varmi?
mbabygirlm zeynep1401 sizinde mi enerji yok benimde tavsiyeye ihtiyacım var. Eğer kullanılıyor ve işe yarıyorsa hemen alırım
nnoktaa zeynep1401 ben ocean mummy kullanıyordum. Şimdi emzirmeyi bıraktık. Arkadaşım ocean energy kullanıyor. İçeriklerini karşılaştıracaktım da fırsat bulamadım.
zeynep1401 mbabygirlm ben i mom latte kullanıyorum o da çok iyi geliyor hem sütü de destekliyor lacmix de kullandım oncesinde oda çok iyi geliyor ama ocean energy yi duymuştum da iyi geliyor mu faydası varmi ondan sormak istedim
zeynep1401 nnoktaa i mom latte kullanıyorum bende onunla beraber ocean enerjy kullansam olur mu acaba
nnoktaa zeynep1401 yok fazla gelir. Ben imom latte de kullandım. İkisini kıyasladım. Ocean mummy içerik açısından daha zengin
nnoktaa zeynep1401 yok arkadaşım bekardı. Ben emzirmeyi bıraktım. Şu an ocean energy kullanıyorum. 5-6 gün oldu. Gerçekten enerji veriyor.
nnoktaa zeynep1401 hayır kullanılması önerilmez. Bunun yerine sadece ocean mummy kullanabilirsin dedi chatgpt