kubra_aa Kızlar merhaba ben kızım için Nurse harveys in gg Plus damlasını kullanıyordum da pek işe yaramadı. Bugün doktoru damlaya ek olarak Nurse harveys in colex şurubunu da ekledi. İkisni beraber kullan dedi. İkisi ağır mı olur sizce bilemedim
kubimsiii kubra_aa gg plus yan etki yaptı mı sizde veya gazı artırdı mı? Ben buna yeni başladım. Bundan önce colex kullanıyordum colex fena degıldı ama kakasını geç yapmaya başladı diye buna geçtim
kubra_aa kubimsiii Plus olan değilde normal gg damla daha çok etki etti sanırım. Çünkü başladığımızdan beri günde 1 defa kakasını yapıyor çok şükür
kubimsiii kubra_aa ikisini de denediniz mi gg plus gazı artırdı bizde bıraktım daha iyi çocuk ama yine de rahatlatan bişeye geçmek istiyorum ara sıra lazım oluyor, düz gg olanı mı alsam
kubra_aa kubimsiii evet ikisini de denedim ve bence düz gg olan çok rahatlatıyor. Bununla alakası var mı bilmiyorum ama artık kakasını da daha rahat yapıyır
merve_arya Ben colex olanı vermiştim doktor tavsiyesi ile kızım kolik. Verdiğimde kızım çok mayıştı sanki kendini tamamen bırakmıştı. Canlılığı yoktu. Açıkçası bende ondan sonra daha vermedim.