tazecikanaaa Merhaba sevgili anneler❤️ Bebeğim 8 ay 4 günlük henüz oturmuyor endişelenmeli miyim ? Ayından beri sürünerek emekliyor ama oturma yok
denizduruyaz tazecikanaaa bugün bir doktor dınledım 7 aylık bebeklrın en azından destekli oturmasu gerekıyor diyordu yoksa bir uzmana gosterın dıyodı
denizkarabiyik tazecikanaaa 5 ay 5 günlükken oturdu ama her bebeğin gelişimi farklı. 9. aya kadar bekleniyor canınızı sıkmayın bir bakarsınız ki oturuyor olur.
mity tazecikanaaa 5 5.5 aylık falanda oturdu ama 6 buçuk aylık şuan yüz üstü dönüyor hala sırt üstü dönemiyor geri geri gidiyor ileri gidemiyor endişeleniyoruz anne olarak ama her bebeğin gelişimi farklı aslında aralıkları takip etmek lazım
tazecikanaaa beybitolat çok zamanı yokmuş o zaman bir aya oturması gerekiyor ben değil de babası hergun kafasına takıyor beni de geriyor
beybitolat tazecikanaaa herşeyi anlık yaptıkları için zamanı az gibi düşünmeyin. Bende çok stres yapıyordum ama bigün kendi kendine oturmuştu sizde destek verin sürekli oturacaktır
seda2852 @tazecikanaaa 8 aylık olmasına 4 gün kaldı hala oturamıyo ama emekleme ve dönme çabası çok var
kubragkc44 Benim bebeğim 3 aylıkken destekli oturmaya başladı 4 ayın sonlarında da doktorumuz ek gıdaya başlattı şuan 6 aylık
Deletedmom2987 tazecikanaaa 3.5 aylıktı oturmak istediğinde 4. ayın içindeyiz çok uzun olmayacak şekilde destekli oturtuyorum. Desteksiz 6 7 ay gibi oturur zannedersem
alpaslanmom_ tazecikanaaa 6.ay kontrolünde doktor oturabiliyor mu dedi oturuyordu desteksiz 9.aya kadar oturması lazım demişti
edanehir Şuan 10 aylık hala korkuyorum arkasına yastık koyuyorum sinirlenince kendini geri atıyor çünkü
Oyle-iste edanehir Benim kızımda aynı ya ne yapacağımı şaşırdım. Üstünü giyerken de kendini geri atıyor.🤯