betvet Kızlar selam . Bebeğim 4 aylık gündüz uykularında sıkıntı yok ama gece uykusunda sürekli sanki rüya görüyormuş gibi sesler çıkarıp sonra ağlıyor ve 2 gündür böyle birden bu çıktı normal mi dir. Doktor kontrolünde sorarım ama size de sormak istedim .
irem10 betvet 3 gecedir neredeyse her saat başı ağlayarak uyanıyor gündüz sorun yok ama gece böyle çok yoruldum şimdiden
momica betvet bu gece yaşandı… ben de emmek istiyo sanıp emzirmeye alıyom daha çok ağladı hasta falan sandım hatta sonra chatgptye sordum atak dedi sjdjfjgkh
berengunes Bizimde birkaç gün oldu ataktan dolayıymış birde gece diş kaşıntıları başlıyormuş ondan da olabilir ama atak fena geçiyor bizdw gülerken bile birden bire dudak büzüp ağlıyor 😂
patiseverana berengunes ay bizimdeeeee , bir anda uykusunda inilti gibi sesler çıkartıyor ağlıyor iki saatte bir uyanıp memeye geliyor sonra bir daha uyuyor acayip 😬😄
kkelemcisoy Ay atağı uyku gerilemesi. Doktorumuz bize tam tarif ettiğiniz şekilde olacak gece bağırarak uyanır gözünü açana kadar elleme açsın al karbondioksit atıyor dedi. Sonrasında düzeliyor merak etmeyin yanında olur geçecek iyi olur minnoşlar🥰
betvet kkelemcisoy ay aynı aynı ağlıyor ama uyuyor 😄 gözünü açıp bizi görünce hemen kesiyor ağlamayı .
berengunes patiseverana emerkende saniye başı ağzından çıkarıyor doğru düzgün emmiyor ya sürekli çevreye ilgili avizeyle bile konuşuyor karanlık ortamda herzaman olmuyor umarım geçicidir
patiseverana berengunes bizim de öyle sütüne yatıyorum ben artık görmesin diye ya da bekliyorum baksın gelsin tekrar diye yatarak emziriyorum ben ama dikkatlice tabi, dün aşılarımız vardı çok huzursuzdu