kelebek671 bu çaydan kullanıp memnun kalan varmı acaba . Normalde sipariş verdim geldi zayıflamak için ama chat gbt emziriyorsan içme diyor.
suheyla92 kelebek671 emzirirken içmeyin. Bagirsaklari asiri çalıştırıp cırcır yapiyor böylece sudan kaydedip kilo verdim sanıyorsunuz.
mamacitaa_ ya bunlar hepsi boş sadece çay içip zayıflamak.. biraz mantıklı mi olsak ? 🙂↔️ yiyip içtiğinize dikkat etmediniz sürece kilolar verilmiyor cidden. Birebir kendim yaşadım uyguladim. Bunları içmeni asla önermem.
kelebek671 mamacitaa_ yediklerime dikkat ediyorum artı her gün hemen hemen yürüyüş bandında 15 dk ila 30 dakika tempolu yürüyüş yapıyorum. Artı ip atlıyorum ama ne yaparsam yapayım hani her insanın vücudu farklı ya veremiyorum. :))
brfniskkskr kelebek671 doğum sonrası gidip genel bir hormon ve kan değerlerinize baktırmadıysanız baktırmanızı ve eksik olanları bir an önce tamamlamanızı tavsiye ederim vede stresi en aza indirmeye çalışın kilolar bu yüzden de gitmiyor benim öyleydi takviye almaya başladım sizin gibi çabalıyorum suan yavaş yavaş da olsa gitmeye başladı şükür
Kelebek0606 kelebek671 kiloya bakmayın bedeniniz inceliyordur emin olun . Ben spor yapiyordum yememe dikkat etmiyordum kilom aynıydı bedenen çok zayıflamıştim
kelebek671 cicianne79 aynı ürünümü kullanıyorsunuz ve emziriyor musunuz ? Gbt gaz yapar diyor doktora danışın vs vs diyor