Enlsr Annelerim ben sorum sinirle mesaj yoluylaa 3 kere boş ol demekle nikah düşüyormu tekrar nikah kıyılması gerekiyor mu ?
Miracinannesi52 Enlsr yüzüne karşı söylemesi gerekiyor diye biliyorum diyanet fetva hattını arayıp sorabilirsiniz
Nikita Enlsr bir ara haberlerde Arap kadınların telefonlarını kapalı tuttuklarını, kocalarından gelecek boş ol mesajını görmemek için böyle yaptıklarını anlatıyorlardı. Bu anlamda kabul oluyor denebilir.
Enlsr patateskizartmasi bende öyle biliyorum ama bi arkadaşımın eşi mesaj yoluyla tartışırken 3 kre boş ol demiş bende sizlere danışmak istedim
mitolojiii_ Çok komik ya 🤣 mesajla boş ol demek ne bi erkeğe yakıştıramadım o evlilikten de hayır gelmez bi sinirle denecek şeyler değil hatta lafı bile geçemez evlilikte son radde artık
ssfeslegen Enlsr sınırı geçince ne dedi merak ettim rabbim bile biz kadınlara bu hakkı vermemiş anlık bı sinirle söylemeyeyim diye bu erkeklere ne oluyor🥲
Enlsr Deletedmom2987 berengunes ayy ne diyim canım kötü bişi de demek istemiyorum şimdi benden akıl almış gibi geldim merakımdan size sordum yaa çok sinir bozucu gerçekten 😧
berengunes Ne şekilde nerde söylediğinin bir önemi mi var? Bir kere bunu düşünüp yazması yeter gurur denen şey unutuldu galiba