Aselduru88 Emeklemiyo evet emekleme bir gelişim basamağı değil ama tutunup kalkma da yok ilk cocugum herseyı erken yaptı ondan mı bu cocukta endişe ettm anlamadm etrafında tam tur dönüyor sadece baska bısey yok kucak bağımlısı bi bebek
bircicekbirbocek10 Aselduru88 kızımda 8 ay 2 günlük yerdeyken ters dönüp geri geri sürünüyor sadece emekleme bizde de yok. Desteksiz oturmaya başladı artık. Oğlum 8 aylıkken emekleyip 10 aylıkken yürümüştü. Her bebek farklı 😌
ahlashilal Aselduru88 hiç düşünmeyin öyle o zamanı gelince yapacak benimki yürüyünce emekledi :) sıralamayı da 10 ayda falan yapıyodu galiba. Tanıdığımızın kızı asla emeklemiyodu ve 1 yaşında ayağını bile yere tam basmıyodu düşünün şu an durmuyo o da kucak bağımlısıniydı
derintoss Her bebeğin gelişimi farklı canım endişeli olmanı anlıyorum fakat o kendini hazır hissettiğinde emekler çok takılma akışına bırak
sevgiynk Doktorum demişti benim bebeğim de 7 aylık kucak kesinlikle tembelleştiriyor ağlasa da zırlasa da başlarda ben sürekli yere oyun matına bıraktım kendi kendine sürünürken dönmeyi öğrendi şimdi de emeklemeye çalışıyor