beyaz1 Arkadaşlar merhaba 5 yasindaki kizim hastaydı 10 aylik bebeğime de geçti öksürmekten uyuyamıyor kızım doktor antibiyotik ve hava yazdı antibiyotiği bir şekilde içiyor ama havada cıldırıyor zar zor 5 dk yapabiliyorum . Odayı nemlendiriyorum hava temizleyici açık yatmadan burnunuda temizliyorum ama öksürmekten uyuyamıyor kafasinida yükseltiyorum bugün tüm gün yarım saat anca uyudu ne yapacagim bilgisi alan varsa Allah aşkına bi akıl versin
dgltkn Burada bekliyim bizde hastayız aynı durum var Baş ucuna soğan karanfil kıydum , bi kaba su koyuyorum dolapta donunca buz şeklinde başucuna koyuyorum ayaklarının altına sarımsak zeytinyağı yaptım onu sürüyorum
eylulbebesi_ beyaz1 bizimki meraklıydı biraz da ondan dedim zor valla geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun canım
Balbulutu beyaz1 uyurken yapın biraz uzaktan sonra yakınlaştırın biz böyle yapıyorduk çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin 🧡
Balbulutu beyaz1 öksürdüğü zaman youtu.be den balgam masajı izleyip yapın canım. Baby vıcks yada mustela balsamı kullanabilirsin ayrıca