Huser Kızlar yeni katıldım buraya bebeğim 4 aylık 7 gunluk kilosu 5.800 doktor dusu k dedi 3 aylıkken sma mama kullanıyordum pek kilo aldırmadı şimdi hipp organik combiotk kullanıyorum baya kilo aldırıyormuş hıc kullandınız mi bu mamayi
DogaLina Huser ben kızım doğdugundan beri aptamil kullandım 3 aylık kontrolümüzde 6 kiloydu. Ptesi 4. Ay kontrolümüz var almıştır gene. Aptamili deneyebilirsin sende.
babymilax Huser mamalar bebeğe göre değişir. Ben hipp combiotic, aptamil ve bebelac gold kullandım bebeğime. Bu süreçte en iyi gelen aptamil oldu. Herkesin cevabı farklı olacaktır muhtemelen çünkü bu konu tamamen bebekle alakalı 😊
Huser DenizAlpinAnnesi çok şükür sağlıklı bebeğim ama böyle zayıf gördükçe de kendimi kötü hissediyorm
Bahar35 Aptamil kabizlik yapio genelde bebeklerde ama baya baya kilo aldirio fakat seker orani yuksek .hipp combiotic cok guzel hem seker vs seyler barindirmio tammamen organik
Huser Bahar35 ilk bebeğim olunca hangisi daha iyi bilmiyorum bakalım buna devam edicem olmazsa aptalım kullanirim
Papatya-kiz Huser yogurt mayaliyorum veriyorum , elme puresi, armut püresi , yeni basladim bende 6. Aya kadar azar azar verecem.
tugraninannesi1 Huser canım golden goat kullan biraz pahalı ama o paraya değer ben çok memnunum.Benim bebeğim üç hafta gelişim geriliğiyle bir ay erken doğdu 2100 grdı doğduğunda bi hafta sonra üç aylık olacak kilosu 4600 meme+mamayla toparladık çok şükür.
tugraninannesi1 Huser bence mutlaka denemelisin.Arkadaşlarımdan kime önerdiysem çok memnun kaldılar kabızlık vs de yapmıyor
Papatyam1703 Huser merhaba emzirebiliyormusunuz inanın kilonun hiç önemi yok benim kızımda normale göre düşüktü annem çok baskı yaptı mama ver diye aldım ama elim gitmedi vermeye ve kullandığınız iki mamanında içeriği temiz değiştirmenizi önermem işk doğduğunda sütüm yetmedi bende sma almıştım şuan 1 yaşına girecek 9.5 kilo geçen ay hiç almamıştı
Bahar35 Aselmira_26 ben internetten aliyorum migros hipp combiotic 350 gr 72 tl yapmis netten 900 gr 140 tl aliyorum
mervecrbg Huser doğduğundan beri hipp kullanıyorum bebeğim 3 aylık 6500 kilo birazda genetik tabi bu kilo meselesi😊