Kupeklergiremez Kızlar bebeğim 17 aylık sadece iki üst ve iki alt var 4 aya yakındır her gece huzurusuz elini ağzına koyuyor siz kaçıncı dişte ve kaçıncı aydasınız benim ki hala 4 tane çok mu az doktor a gitsem mi
cakebabe Kupeklergiremez benim kızımda 17 aylık 4 alt 4 üst var bayadır çıkmıyor yeni diş eline sert şeyler verin kaşısın ya da jel kullanın diş süreci böyle geçecek maalesef çok da yapacak bir şey yok
iremert03 Kupeklergiremez d vitamini kullanıyor musunuz ben bırakmıştım kullanmayı o süre zarfında diş çıkarmadı bebeğim geri başladım bir süre sonra dişler tekrar çıkmaya başladı
hunilimomy Kupeklergiremez d vitamini kullanmamaniz dişlerin çıkmasını geciktirir bu nedenle kullanmaya devam etmelisiniz
ars9824 Kupeklergiremez 16 aylık kızım 8 dişi vardı yeni bir tane azısı patladı 9 oldu şuan 5-6 kabarık dişi var ne zaman patlar bilmiyorım ama azı dişi beni perişan etti diğerleri hiçbirleymiş onun yanında
Kupeklergiremez hunilimomy kullandım ama sadece 7-8 ayına kadar sonrası doktor kontrolünde bıraktık ama inşallah bu hafta içi doktora danışıp tekrar vermem gerekirse vereceğim teşekkür ediyorum 🙏🏼