Htchc Evet kızlar sorunum başlıkta, önceki zamanlarda otobüs yolculuğu yapıyorduk. Ama şuan bezsiz ilk defa olacak nasıl olucak bilmiyorum. 6.30, 7 saatlik bir yol.28 aylık. Nasıl bı yol izlenenm lazım, hayat kurtaracak taktikler istiyorum
Bebegimm1 Htchc bez takın olası durum olmaması için otobüsde altına kaçırırsa durmakda durmuyor otobüs üstünü kimse görmeden değiştirmekte sıkıntı wc ye götürsenz az bir şey gelse tuvalette yok ben olsam bez kullanırım kendim dışarda kullandıgım da oldu alışmıyorlar bugunluk bu şekilde olucak diye söyleyin mola verildiğinde değiştirirsinz 1 kere
asrinhatasi Htchc gece yolculuğu öneririm ve tek kullanımlık alt açma örtüleri serin altına. Bezi bıraktıktan 1.5ay sonra otobüse bindim. 11 saatlikti 10 saat uyudu. Arada mola verilince uyandırıp tuvalete götürdüm.
hunilimomy Htchc portatif lazimliklar vsr onlardan alabilirsiniz e bebekte var. Posetli oluyor veya boyle su şişesi gibi olani var ben ikisinden de almistim hem kaka hem çiş icin ama ayakta yapmak istemediği için katlanabilen cok isime yarıyor arabada heryere yanimda götürüyorum
hunilimomy Htchc otobüste ikili koltuk alırsanız kullanabilirsiniz arka taraflardan seçerseniz koltugunuzu