Bezelyeannesi Merhaba👋 Benim de 3 buçuk yaşında kızım tam 6 aylık oğlum var. İnanın ben de çok zorlanıyorum. Kızım tüp bebek ile olmuştu çok ama çok zor bir bebekti hep mi hep ağlar uykuda bile mızıklardı. Oğlum ise bize süpriz yapıp geldi kızımın bebekliğine göre çok daha iyi bir süreç geçiriyoruz. En azından gazı kakası varken ağrısı olduğunda veya açken ağlıyor anlıyorum. Mesela tam oğlumu sallarken kızımın tuvaleti geliyor indiriyorum onu tuvalete götürüyorum geliyoruz bu kez, susadım suyum bitmiş diyor, oğlumun uykusu dağılıyor. Kızım çok aşırı bağırarak konuşuyor günde kaç kez normal konuş diyorum sayısını bilmiyorum bile. Eşim gece çalıştığı için gündüz biraz yardımcı olabiliyor yemek yapsa yetiyor benim için. İnanın ben de çok zorlanıyorum bazen ağlayıp kendimi şarj ediyorum ama ikisini de çok seviyorum olmayınca da çok zordu şimdi de zor. Büyüdüklerini okula gittiği dönemleri düşünüyorum kafayı yiyecek gibi oluyorum şimdiki ortam çok kötü, kötü insanlardan nasıl koruruz diye düşünüyorum. Belki de en güzel zamanlarımız diye de düşünüyorum bilmiyorum artık Rabbim sağlık kuvvet versin bizlere ve bebeklerimize🥰😇