Mirayy00 1 haftadir su kaka mevzusundan cekiyorum gunde 5 6 7 kere yapiyo kasik mamasi verinse yeşil kıvamlı emzirince normal hardal satışı ve civikti bugunde boyle oldu ishal belli ama kaka testi veremiyoruz gece yapiyo genelde gecede ben tek hastaneye gidemiyorum napabilirim neden olmus olabilir bakarmisiniz bi https://imgyukle.com/i/JPtkX1
Nuryalcndag Mirayy00 bezdeki kaka degilde mukus gibi canım,benim kızımın alerjisi vardi kakasi böyle olurdu,beze kaka degio bağırsak iç ceplleri geliyor
Mirayy00 Kakada verdik koştur koştur sonucuda aldım temiz çıktı niye boyle anlamıyorum https://imgyukle.com/i/JP70xR pilavustutavuk Nuryalcndag FarahNeva Purple13 Nuryalcndag
Mirayy00 Purple13 gittim canım anne sutu aliyosa normal diyolar test vermeyi bekliyoruz gündüz yapmiyo yapsa bile bu kadarcık
pilavustutavuk Bizimde bu aralar boyle.. çorba yâda kaşık mama cinsinden bişeyler verince normal, anne sütü alınca cıvık açık sarı 🤦 annem farkında olmadan sen üşütüyorsun ki sütünden ona geçiyor dedi 🙄
Mirayy00 pilavustutavuk annemde üşümüş olabilir ya da dış cikariyo olabilir dedi ama Bilmiyorumki dediginiz gibi ek gıda verince normal vermeyonce boyle sizinki gunde kaç defa kaka yapiyo
pilavustutavuk Mirayy00 günde 3 kere yaptığı oluyor. Dun gecede yapmış. Verdiğim çoğunlukla yoğurt ve sebze çorbasi. Dun bilerek sebze çorbasi vermedim bağırsaklari dinlensin arada diye..Yoğurt verdim hep probiyotik diye.. birde mevye püresi..gerisi anne sütü... Süt ürünlerine alerjimiz olsa önceden de olurdu diye düşünüyorum.. bizde su son 2 haftadır var.. 7 aylığız. Bizde 5.aylikken ek gıdaya başladık az az
Nuryalcndag pilavustutavuk alerji herhangi bir zamanda ortaya çıkabilir,hic olmayıp 1 yaşından sonra da başlayabilir zamanı yok maalesef 🤷♀️
barbarosunannesi Mirayy00 alerji olabilir .hazır mama kullanıyorsanız içinde olan herhangi bir şeye peynir altın suyu tozu koruyucu veya siZin stünüzden de geçebilir inek sütü alerjisi gbi .
Mirayy00 barbarosunannesi alerjimiz var 3 aydır diyetteyim ama ilk defa 1 haftadir kakasi boyle ve gunde 6 7 defa olunca korktum
FarahNeva Mirayy00 sür ürünleri dışında farketmedigibiz başka bir besine daha alerji gelişmiş olabilir