gamzeahmeta Pinareslem ben instagram da emzik kullanımının önerilmese de uykuya geçişe yardımcı olma ani bebek ölümlerini engellediğini okumuştum
Madamehappyyyyy Pinareslem Oğlum 4 ay kızım ise suan 3 buçuk aydır kullanıyor uykuya geçtikten sonra ağzından aliyorum uzun uzun emmesine izin vermiyorum,kontrollü kullanımın zararı olacağını düşünmüyorum.
juli_naz Pinareslem hayır zararlı değil hatta 1yasina kadar emzikle uyursa kusma gibi durumlarda yardımcı olur diyor doktorlar ..
benvera Pinareslem Emzik cocuktaki emme refleksini tatmin ediyor. Uykuya geçişte kolaylik sağlıyor. Ama tabiki onun da fazlası zarar. Cok uzun süreli kullanimda diş yapısını bozabiliyor.
ariadne Ne kadarlik bebegin? Yeni dogan ya da ilk aylarsa nefes alamayabilir. Bilemiyorum. Emzikle uyusa da derin uykuya gecince atiyordu benim bebegim. O atmasa ben cikartiyordum.
Pinareslem ariadne 48 günlük 3 gündür emzik tutuyor derin uykuya geçince attı emziği tokta olsa acta olsa sürekli emmek istiyor, emerek uyuyor kucağımda duruyor uzun süre yoruluyorum o yüzden emzik vereyim dedim
Pinareslem gamzeahmeta bende okudum onu bi öyle yazıyor bi başka bir şey yazıyor bende ne yapacağımı bilemedim
Pinareslem juli_naz benimde bu aklımi karistiyor kusacak gibi olurda ağzında emzik olduğunu için geri yutarsa boğazına gider fln Allah göstermesin ondan korkuyorum
juli_naz Pinareslem asıl o zaman ağzı açık ..emzik ile …Allah korusun benim oğlum doğdu gündür emzik ile şu anda 2.5 aylık ve öyle uyuyor istemeyince de kendi atiyor