kkbb367 Arap sabunu nu nerelerde kullanıyorsunuz kız mutfak dolaplarını silmek istiyorum onunla deneyen var mı acaba bi zararı oluyor mu
maryzeyn kkbb367 Merhaba ben evin her köşesine koltuklarından yerine duvarından penceresine kadar bulaşık tabletiyle temizliyorum bir kova kaynar suyun içine atıyorum Ohh misss deneyin isterseniz 😌
cakebabe kkbb367 silebilirsin ben kokusuna bayılıyorum ya lavaboyu falan da yıkıyorum onunlar yerleri silliyorum her yere kullanıyorum valla yiyesim geliyor
hamcokelek33 kkbb367 instada bi abla var her yeri çamaşır sodası+arap sabunuyla siliyor. Koltukları ve kapıları sildim muhteşem oldu ama dolap kapaklarında buğu bıraktı tekrar silmek zorunda kaldım :(
shiningmother34 kkbb367 Arap sabunu mutfak dolaplarında benim iz yapmıştı ya bebek şampuanı ile ayna cam siliyorum bu ara çok iyi oluyor arap sabunu ile perde beyaz çamaşırda kullanıyorum
Busegr kkbb367 iz bırakabilir ya bende ok sık kullanırım ama mutfak dolaplarına değil diğer mobilyalar ve yerler için çoğunlukla