kayipbaliknemo Suluğu her akşam yıkıyorum ama koku yapıyor Akıtmıyor ama kokuyor ya ne kullanabilirim yerine?
cokbilmismom kayipbaliknemo her akşam yıkamanıza rağmen kokması tuhaf ben bazen her gün yıkamıyorum suyunu değiştiriyorum sadece ona rağmen kokmadı hiç. Pipetini fırçayla temizliyormusunuz
gg3848 kayipbaliknemo ben ebebek‘ten içi çelik olan sululardan aldım hiç koku yapmıyor bir bakın isterseniz
mormnkse23 kayipbaliknemo bizde koku sorunu yaşamadık hiç her gün yıkarım biberon yıkama deterjanıyla ve pipet temizleme fırçasıyla temizliğini güzelce yapıyorum. Normal deterjan kullanıyorsanız belki ondandır
kayipbaliknemo cokbilmismom evet fırçayla temizliyorum ama kaynatmadım suluğu ya da sirke falan denemeidm
derintoss Ben aylardır kullanıyorum koku olmadı her gün yıkamıyorum ama akıtmaya başladı çok fazla yere attı ondan sanırım
HELELEKADIN kayipbaliknemo ters çevirseniz bile akmıyor mu oğlum gece kalkıp çok su içiyor odasını ayıracağım ama suluğu yanına koyarsam içinde ki suyu ters çevirip direk boşaltır gereçkten akıtmayan bir suluk arıyorum
bestber Aylarca kullandık hala da kullanıyoruz ama hic koku yapmadı bizde akıtmada yapmadı. Nerden aldınız acaba cakma falan olabilir mi ?