Cemre_61 Selam kızlar kurutma makinesi alacağım internetten bakarken Siemens kurutma makinesi benim de istediğim modeli 101 in online sitesinde de satışta sizce alınır mı tereddüt ettim bilen deneyimi olan varsa yazarsa çok sevinirim
Minikmisafirim Cemre_61 benim annem de çamaşır makinesi aldı gayet memnun kaç yıl oldu hiç bozulmadı servisi var sanırım Garanti süresine göre geliyor önceden gidip ayırmanız lazım ama ona göre sipariş ediyorlar
1tosbikinannesiyim Cemre_61 babama köy evine alıp yollamıştık çamaşır makinesi sorun olmuyor gidip de kurdular
ollaluna7 Cemre_61 rica ederim evet tabi ki var zaten ürün geldikten sonra servisi arıyorsunuz gelip kuruyorlar
Cemre_61 Minikmisafirim direk online sitede gördüm bazı insanlar gelmiyo diye sorun yaşamış bende burda sormak istedim daha önce hiç böyle bir ürün almadım 101 den piyasaya görede fiyat farkı baya iyi
umtiti Annem çamaşır makinası aldı seg marka hemde yıllardır tıkır tıkır kullanıyor ki siemens diyorsunuz hiç birşey olmaz alın
Cemre_61 sifatpl evet geç gelme sorunu kimisine iptal edip para iade kısmında sorunlar falan olmuş bende ondan tereddüt etmiştim