Sosyologaannee 20 aylık bebeğim öğrenme kulesi alsam mı acaba faydalı olur mu gerekli mi yoksa gereksiz midir??? Kararsız kaldım
cokbilmismom Sosyologaannee ben 13 14 aylıktan beri kullanıyorum çok gerekli bence çünkü mutfakta hiç bir şey yapamam başka türlü. Önüne veriyorum oyalanacağı şeyler yada suyun önüne koyuyorum oynuyor 21 aylık
kimbumadam Sosyologaannee Yaşında devamlı olarak kullanmaya başladık. Mutfakta kullanıyosunuz zaten siz yemek yaparken minik aşçı da eşlik ediyor.Düşme tehlikesi de olmuyor.
gg3848 Sosyologaannee kızım bir yaşına girdiğinden beri kullanıyoruz yani şöyle ben mutfakta yemek yaparken kızım kucağımda durmak istiyordu mutlaka beni izlemek istiyordu bu nedenle öğrenme kulesi çok işime yaradı yemek yaparken beni izliyor bir şeylerle oyalanıyor üstünde yemek bile yiyor
kimbumadam kimbumadam bu arada arka örtüsü ekstra satılıyor ben bir ürün daha alıp örtüyü hediye rica ettim kırmadılar Çok ağır bir ürün devrilmesi imkansız içiniz rahat olsun
Retzja 1 yaşından beri kullanıyoruz, çok gerekli görüyorum. Banyoda diş fırçalarken, yüz yıkarken, kendim bakım yaparken, masa üstü bir iş yaptığımda, mutfakta kullanıyorum. Tüm kucak isteğini, merağını karşılıyor çünkü.