momoftu Pinareslem reflüsü olabilir, kendini geriye doğru itiyor mu, böyle c şekli gibi oluyor mu? Bizde de aynu şekilde başlamıştı doktorumuz reflü tanısı koydu.
aysgllarkn Pinareslem merhaba, benim bebeğim bunu süt akışı hızlı olduğunda, çok uykusu gelip dalamadığında ya da midesinde gaz olduğunda çok fazla yapıyordu, şuan 58 günlük, hâlâ bu durumlarda yapıyor. Ya da doyuyor ama bırakmak istemiyor🤷🤷
momoftu floristmom emzirirken eğer böyle yaparsa 3-4 dk dik tutup sonra tekrar emziriyordum doyduğuna emin olduğumda omzumda 15-20 dk mutlaka dik tutup gazını çıkarıp öyle yatırdım hep, mutlaka belden yukarısı yüksek olacak şekilde yatırdık.Birde doktorumuz probiyotiğini değiştirdi o da iyi geldi diye düşünüyorum trubiotic yeşil olan günde 3 kez 6 damla verdim düzeldikçe azalttık şu an günde 1 kez 6 damla veriyorum. Damla için doktorunuza danışın mutlaka.
gulsahh0 Çok fazla seçenek var süt az olabilir ya da tam tersi çok olabilir hızlı akıştan rahatsız olabilir (geriye doğru yatıp bir de memeyi makas yaparak tazyiği azaltabilirsiniz) Eğer bacaklarını hareket ettirerek kendini kasarak ağlıyorsa gazdan dolayı ememiyordur beslenme öncesi mutlaka gaz masajı yapıp gazı çıkarın emme sırasında da mola verip omzunuza alıp yine ağızdan gaz çıkarmasını sağlayın