Selam kızlar bebeğim 22 aylık
Ekransız ilerledik diyebilirim .Çok sık hastalanıyor kışın daha küçükken ekran açıyorduk kısa süreli hava vermek için vs sonra eski düzenimize dönüyorduk. Tüm gün kitap okuma etkinlik öyle ilerliyorduk yazın hep parktaydık ta ki taşınma sürecine girene kadar hep ekran olmadan büyüdü sonra taşınırken açtık sonra tekrar eski düzenimizi koruduk ama zor oldu .Çünkü artık büyüdüğü için alışması daha kolay oldu. Sonra kış geldi ve hastalandı 3 kez ve direk solunum yolları etkilendiği için hep hava vermek zorunda kaldık bu süreçte de ekran açılınca baya alıştı ve şu anda açık ekran
Emzik konusu da var baya düşkün bir ara yırtıldı yenisini almadım o zamanlar sadece uyurken hatta bazen istemiyordu sonra bir kere suya batırdım hemen ona da alıştı şimdi öyle istiyor ve baya baya istiyor benim oğlum doğunca yoğunbakımda bir hafta kaldı emziğine çok düşkün ayrı bir bağı var o da konuşmasını etkiliyor yani kafam çok karışık.Kelime sayımız çok az bazen iyi oldu sonra kayboldu tekrar geldi tekrar gitti yani komut alıyor söylenenleri anlıyor ama işaret ediyor her şeyi konuşmuyor etrafımda da çok bebek var ve kız çocukları maşallah iyi konuşuyorlar kıyaslama yapmak istemiyorum her çocuk farklı ama ister istemez etkileniyorum ne yapabilirim çocuğum için bir sürü kitabımız var ama daha fazla ne yapabilirim kaynak önerir misiniz ? Dağ yayıncılık var çok güzel araştırdığımda sizden kullanıp memnun kalan var mı aranızda ? Doktorlar komut alıyorsa sorun yok diyor ama içim rahat etmiyor