yagizsmom vallahi sana şöyle söyleyeyim canım Ben ilk başta tavşan uykusundan uyku eğitimi alacaktım . Hem takipçisi çok hem de çağla şikel’in programına falan çıkmış kadın daha güven veriyordu ve bundan 3 sene önce o 3500 tl para verdim tavşan uykusuna . Günde bir kere soru sorma hakkın vardı . Ve 6 günde uyku eğitimi vereceğini söylüyordu . Kişiye özel bir program değil herkese aynı ses kaydını atıyor . Ve çocuk ağlasa bile kucağa almak yasak , ve 6 günde kapıyı kapatıp çıkıyorsun çocuk ağlasa bile odaya girmek yasak 20 dakika çocuk ağlayacak Sen 21 dakikada odaya girebiliyorsun böyle bir eğitimde O yüzden hiç takipçi falan düşünme bence . Bizim uyku eğitimimiz 2 hafta sürdü ama güvenli bağlanmaya zarar vermemek üzerine bir uyku eğitimiydi sürekli temas halindeydik ağladığında kucağıma almak serbestti . Ve de o zaman için fiyatı 900 TL idi . Bana da buradan bir arkadaş tavsiye etmişti onun vesilesiyle uyku eğitimi aldım ama iyi ki almışım . Bu arada uyku eğitimi zaten 5 aydan sonra veriliyor O yüzden 8 ay gayet ideal bir ay