Orenda_ Kızlar Selam bana izleyip keyif aldığınız memnun kaldığınız çok eski olmayan dram,komedi tadında türk, yabancı,Kore, güzel bir film önerir misiniz?
oylesinebiri__ Orenda_ Netflixi açıp geri kapatıyorum kanka sen düşün 😂 güzel bişey yok geçen bi dizi açtım kadın 6 yıl suyun içinde kalmış yaşamış sıkıcı geldi 😂
mutlu27 Orenda_ amir khan flimleri cok guzel yerdeki süper yıld8zlar var , pk var ayni adamin, dangal , yerdeki yıldızlar . Turk olarak bizim hikaye, yabanci labirent serisi var , fall var cok guzel daha varda aklima gelmedi
dvaasl Orenda_ Crash Landing on You çok eğlenceli aynı zamanda dram içeren mini dizi keyifle izledim little woman da güzel
nnoktaa Sevgili herkes 😂 tek tek etiketleyemicem sizi. Ya da etiketlesem mi ne yapsam neyse bilemedim. Ben netflixte younger diye bir dizi izledim tam çerezlik kafa dağıtmalık bir dizi. He tabii içinde az biraz sevişme sahneleri neyim de var. Ama ben sevdim. Siz de izleyin 😂 dur bakiim kimler öneri istemişti onları etiketliyim ahdjwjhshaha Orenda_ gizememre oylesinebiri__ vallacildiriiccim
oylesinebiri__ Orenda_ kocası kurtardı kadın fbi polisi ymis eskiden biri onu alıp oraya hapsetmis 😂 6 yıl boyunca orda yaşamış izle belki sen beğenirsin yarıya kadar izledim aslında izlesem mi diye düşünüyorum sonra etkisinde kalırım diye açmıyorum
O1Anne Orenda_ uncontrolfablly fon kore dizisi 😍 bide 11.22.63 bunu çok öneriyorlar şimdi gidip izlicem sizde bi bakın isterseniz
mutlu27 vallacildiriiccim ben korku seviyom ama uc harfli olanlar degil onlarda çok cagrisma var o yuzden gerek yok ona
nnoktaa Orenda_ hooo anladım. Herhangi bir uygulaman var mı yoksa direkt internetten mi açıyosun. Gerçi belki dizipalde falan vardır.