nnoktaa Ayına kadar diş fırçasına macun koymadan dişlerini fırçalıyorduk. Ardından macuna başladık. Macun kullanmaya başladıktan sonra diş içlerinde kararma meydana geldi. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Bir diş hekimine de danışacağım vakit bulduğumda. Çürük değil sadede kararma mevcut.
gg3848 nnoktaa ay ben de bu markayı kullanıyorum ama benimkinin dişleri daha çok yeni bilmiyorum macun yapar mı
oylesinebiri__ nnoktaa evet benimde 17 olucak dişin iç kısmında aynı şekilde kararma sarmalar oldu doktor diş macunu yapıyor dedi bi diş hekimine de götürücem rocs diş macunu yutulabilir olduğu için ve tatlı bi tadı var daha da zarar veriyor bence bende post açmıştım
nnoktaa gg3848 ya burada birinin yorumunu görmüştüm. Florürlü florürsüz diye ama yorumu ve kullanıcıyı hatırlamıyorum belki görür yine yorum yapar 😂😂😂
nnoktaa meeerve işte biz de kasımda kullanmaya başladık. Başka yediği farklı bir şey yok. Sizinki kaç aylık ya da kaç yaş?
eylulbebesi_ nnoktaa @metemom_ sanki bu arkadaşımız yapmıştı diye hatırlıyorum ama yanlış da etiketlememişimdir umarım 😬🙆🏻♀️
mombarbie_ nnoktaa florür lü çürük varsa kullanılıyor florürsüz çürük yoksa ve yuttuyorlarsa kullanılıyor bizde kullanıyoruz hemde 1 yaşından beri bir sorun yaşamadık demir ilacı falan kullanıyor mu
meeerve nnoktaa 17 buçuk aylık. Ay yorumları okudum da ne almaya karar verdiniz macun olarak benim oğlum henüz tükürmeyi bilmiyor bu yutulabilir diye almıştım fakat kafam karıştı
nnoktaa oylesinebiri__ heh demek seni görmüşüm bir yerden hatırlıyordum ama postu bulamadım. Bi de bu rocsun iki çeşidi varmış zaten. İçerik incelemesinde biri iyi diğeri içeriği temiz değil diye geçiyordu. Ama hangisiydi hatırlamıyorum
dmlagnr Bişey soyleyimmi kimi duysam küçücük çocukların dişlerinde kararma çürüme var bizde de var düzenli fırçalamama rağmen ben anlayamıyorum mutlaka doktora götürün derim
oylesinebiri__ nnoktaa evet canım bende açtım rocs pembe olan bizim içeriği temiz mi bilmiyorum ama değiştiricem diş hekimine dalmıştıktan sonra
gg3848 nnoktaa evet kuzum ben de atıcam bir hafta sonra hatta bu yüzden başka markaya geçmeyi düşünüyorum çoğu ziyan oluyor
nnoktaa oylesinebiri__ sodyum benzoat içeriyormuş. Genel olarak iyi ama tamamen temix içerik varken. Ben de değiştireceğim.
oylesinebiri__ nnoktaa ben the Humble co alicam o temiz içerikli ve güzel temizliyor mis bilmiyorum herkes roc övdü diş fırçasıni aldım hemen yibrandi birde fırça kılları sert hep döküldü the Humble co aldım diş fırçası macunu da ondan alicam
nnoktaa mamacitaa_ ay evet işte. Önce dişini fırçalıyo sonra fırçayla saçını falan tarıyo bayılıyo diş fırçasına 😂😂😂