ilkmutluluk17 Anneler mobilya olarak değil de gri sarı renklerde nevresim takımı kenar korumalıklı halı perde avize takımları falan var mı bildiğiniz
HamideMuhittin ilkmutluluk17 avize gri yıldızlı almıştım Hepsiburadadan halıyı gri yıldızlı filli almıştım trendyoldan hem erkeğe hem Kıza perde de stor yaptırdım kenarlarına yıldızlı fon yaptırcam daha onu yaptıramadım bulamadım
gzdalidmr ilkmutluluk17 benim dediğiniz renklerde nevresim takımı korumalıklı çilekten aldım.Halı avize perde ise cici halı var internet sayfasından bakın harika takımlar var
AliEmirveAnnesi Kübranın bebek takımları diye sayfa var kuzenimin sayfası güvenebilirsiniz. https://instagram.com/kubranin_bebek_takimlari?igshid=1x1bysmao3sm5
ilkmutluluk17 AliEmirveAnnesi peki fiyatları nasıl öğrencem canım çanta emzirme önlüğü ve puset örtüsü kaç ₺ olur
ilkmutluluk17 gzdalidmr Mammakup HamideMuhittin NurcanBOSTAN çok teşekkür ederim ama ben takım iatiyorum
OzgeOzkan HamideMuhittin merhabalar halıyı nasıl aldınız ? Antialerjik antistres antibakteriyel vs o şekilde mi olması gerekiyor çocuk odası için
ilkmutluluk17 Ozlemelmas tahmin postunu bulamadım herkese tek tek yazacaktım kız olabilir haftaya gel dedi yine 🤗
Ozlemelmas ilkmutluluk17 Hayırli olsun canım bende hamileyim de bir kızım şimdi 7 haftalık hamileyim allah gönlüne göre versin inşallah
ilkmutluluk17 Ozlemelmas amin canım arkadaşıma kız demiş beraber gitmiştik o geçen gün gitmiş erkek demiş kordon da olabilir falan diyo dedim benimki de değişir mi 😂zorla cinsiyet değiştirxem😂