Poyraz2390 Merhabalar oğlum ilk doğduğunda 4015 gramdı çok şişliği vardı sonrasında 3500 e düştü bugün 27 günlüğüz kilosu 4500 sizce normal mi? Sadece anne sütü alıyor.
Kuzumveben Poyraz2390 gayet normal canim bir ayda 1 kilo almis yani doktorunu dinle sadece bol bol emzir gece gunduz iki saate bir ilk zamandaki sut cok faydali ve daha yagli
Oap12 Poyraz2390 olması gereken kadar almış. Masllah. Ilk 3 ay aylık 500 gr ila 1500 gr alan bebeklerin mama takviyesi alması gerekmez.
Mebee Poyraz2390 yok cnm gayet iyi çocuk 27 günde 1 kilo almış maşallah anneniz 10 kilo almasını bekliyordu galiba
Aybuke_27 Poyraz2390 ayda bir kilo alması gayet iyi canım maşallah kilosun çok iyi benim oğlum 23 günlük geçen hafta hastanede tartıldı 3800 geldi 3360 kiloyla doğdu keşke bu benim oğlum da öyle seninki gibi kilo alsa çok kusuyor emdiğini hemen kusuyor
Poyraz2390 Oap12 Aybuke_27 mam020 ay Allah razı olsun çok sağolun dünden beri moralim bozuk az kilo almış diyip durdu diye bencede yeterli kiloda şuan kilo alımı az olmuş deyince üzüldüm
pilavustutavuk Ayda 1 kilo Cook cokkk iyi Anneniz size mama takviyesi yap bile der.. sakın ama sakın vermeyin.. emen bir çocuğa boşa yuklenilmis olur
Poyraz2390 pilavustutavuk diyor bazen gaz sancısından ağlıyor acaba doymuyormu mama mı versek diyo Allahdan sert davranıyorum da o konularda ısrar edemiyor
pilavustutavuk Poyraz2390 bende zamanında aynı Senaryoyu yaşadım. Aynı cümlelerdi Ama ilk 4 ay ortalama 1 kilo aldı hep sadece anne sütü ile Sonra zaten yavaşlıyor.. oda doymadigi anlamına gelmiyor. ama annem doymuyor bu çocuk demeye tekrar demeye başlamıştı 😁
Heisenberg Poyraz2390 500 gramın üstünde almışsa iyi demektir. Sizin takribi 1000 gram almış gayet iyi. Şişman çocuk sağlıklı çocuk anlamına gelmiyor kilosu az diyenlere doktorum iyi diyor diyip geçebilirsiniz🙏🏻
Aminem pilavustutavuk benmki ilknay 1200 ikinci ay 1000 gram sonrasında 3 ve 4 ayda 800 gram aldı hemşire ve doktoru artık bu kadar almasını sakın bekleme hareketlenecek o yüzden bu ay 400 gram alırsa çok çok iyi dedi
Aminem Poyraz2390 hemşireler ve doktorlar ilk dogdugu kilodan hesaplıyorlar canım bu konuda doktorunuzun yorumu en iyisi
pilavustutavuk Aminem aynen hemşire banada söylemişti.. beşinci aydan itibaren gram gram ilerliyoruz.. her ay 1 kilo almasını bekleme yoksa her çocuk obez olurdu demişti