kkbb367 İyi akşamlar ben daha önce çok kez diyete başlayıp başarılı olamadım bana yardımcı olur musunuz daha önce başaranlar neler yaptınız nasıl başladınız da kilo verdınz
unsl kkbb367 bende bende bendeee 😔😔 şu an tam bunu düşünüyodum , ilk defa 82 kilo oldum çok çirkin hissediyorum kendimi, bi diyet grubu kursak keşke, birisi bize yardımcı olsa , aranızda yok mu diyetisyeeeeenn 🥲
Pinardgn-22 kkbb367 off bu ben sabah başladım çok güzel akşama kadar her şey yolundaydı dizi izlerken çiğ köfte dürüm yerken buldum kendimi
derinmoms23 kkbb367 ayy bendee öyleyim bi ara ne güzel 66 ya kadar indim şimdi yine 69 larda gidiyorum. Bir şekilde bozuluyor anlamıyorum. Tam başlıycam diyorum akşamı dayanamayıp yiyorm. Valla yapmam lazım aslında böyle zayıf göbeksizleri görünce morelim bozuluyor..
incicabuk kkbb367 bende bu arada kafaya koydum. 2 gundur sabahları aç karnına toz zencefil, tarçın yarım limon sıkıp sıcak su ekleyip üzerine içiyorum. Ve 2 buçuk litre su içiyorum ekmek yerine etimek yiyorum oda kahvaltıda sadece çayı şekerli içerdim 2 aydır kullanmıyorum ve bence fark ediyor çünkü evlilik yüzümü takamıyordum suan oluyor. Odemlerim gidiyor sadece evde kendi imkanlarım ile spor yapmaya zamanım olmuyor onu da yapsam bence daha gzl sonuçlar alirim
kkbb367 unsl Bende 78 kiloyum ama boyum 1.55 baya kötü duruyor artık çok rahatsız oluyorum ama bir turlu kararlı olamıyorum
unsl kkbb367 bende 1.62 boy, diyetisyenler ateş pahası olmuş, kendim yapıyım desem nerden nasıl başlıycam bilmiyorum… istikrar sıfır
kkbb367 unsl bende de öyle ama yine istikrarlı olmadıktan sonra diyetisyene gitmek biseyı degıstırmez bence canım kendimiz kararlı olmamız gerekiyor bence
emneyldzlarr Ben iki aydır diyetteyim ama diyet olarak düşünmeyin bunu bir yaşam haline getirin mesela haftada dört ya da beş gün lesli yapıyorum zoraki değil aynada kendimi görünce incelediğimi fark edince daha fazla motive oluyorum elimde listeler var diyetisyen listelere tabii ki de herkesin hastalığına vitaminlerine göre veriliyor bu listeler o yüzden vitaminlerinize baktırın vitaminleriniz düşükse kilo vermeniz biraz daha zorlanıyor
kkbb367 emneyldzlarr anladım canım mantıklı aslında bende gidip baktırayım leslie nın faydası oldumu sana merak ettim birde ne zaman yapıyorsun sabah mı aksam mı