elifozkan Bu boncuk gözlü yavruya düzenlenen hain saldırıyı ilk öğrendiğimde sanki kalbime bir hançer saplandı yakından tanıdığım bir yavru gibi hissettim ve gün içinde sürekli aklıma geldikçe bir hiç uğruna yaşadığı o anları düşündükçe kahroluyorum günlerdir hüngür hüngür ağlıyorum bir pislikk cocuk demeyede dilim varmıyor o cani pislik belası onun hayallerini de o toprağa gömdü güzel yabrum melek yavrum benim canım atlas ben ki bu kadar kahroldum senin anneni o güzel ikiz kardeşini acılı aileni düsünemiyorum meleğim benim. 🥹 Binbir emekle büyüt kocaman bir evlat yetistir bir cani gelsin ve hiç uğruna ayırsın seni ondan .. Allahım dayanma gücü ver o canım aileye rabbim cennetiyle mükafatlandırsın psikolojim cok etkilendi unutamıyorum
dunnobeck elifozkan Bu konuda söyleyecek çok şeyim var ama cümlelere dökemiyorum. Umarım katiller hakettiği cezayı alır
renkliruya elifozkan Allah cezalarını versin..şu kanunu niye değiştirmiyorlar.. minguzinin katilide hakkettiği cezayı almadı.. bunlar suça sürüklenen çocuk değiller.. vahşiler caniler arsız katiller.. çok az yatıp çıkacaklar..melek evlatlar öldüğüyle kalacak..
Niyesordunbucevabi elifozkan Dün kardeşinin çığlıklarını izledim hala etkisindeyim. Rabbim yapanların yanına bırakmasın 🥺 Allah annesine sabırlar versin çok çok üzücü ❤️🩹
queen_bee Bu ülke de adalet yok maalesef, bir ay önce arkadaşımın çocuğunu gelip yaşadığı apartmanın içinde öldüresiye dövdüler. Kamera kaydı olmadığı için şuan hepsi elini kolunu sallayarak dolanıyor, Allah korusun ölsede sonuç değişmeyecekti
incirreceli_06 elifozkan evet bu durum benide çok derinden etkiledi hele o yavrunun güzel gözleri tertemiz yuzu bir hiç uğruna gitti bu böyle kalmamalı herkes sokaklara dökülmeli taki adalet yerini bulana kadar bügun o çocuksa yarın Allah korusun bizim çocuğumuz. ZALIMLER ICIN YASASIN CEHENNEM ZALİMLER ICIN İDAM
hosgeldinbebekk9 elifozkan hem ikiz hem 1kg dünyaya gelmiş tüp bebek. Ne emekler var .. Allah sabır versin ailesine