Canparcam_ gokyuzundekidinazor Hiç sorma ya yenimi evli arkadaşınız ? Ovülasyon testi kullansın onunla yumurtlama hesabı yapmak daha kolay
gokyuzundekidinazor Canparcam_ aşko 2 aylık evli eşi asla istemiyor arkadaşım cok istiyor bakalım nasip
Canparcam_ gokyuzundekidinazor Kuzu durum daha da vahim o zaman daha çok yeni evli önce keyfini sürsün. Ayrıca eşi istemiyorsa ilerde yardımcı olmazsa çok zorlanır bence durumun zorluklarından bahset kendisine yine karar onun tabii
gokyuzundekidinazor Canparcam_ çocuk benden bir şey bekleme diyor zaten şimdiden varsa doğum kontrol hapı kullanmasına zorlayan bir adamdan bahsediyorduk bilmiyorum Allah sonunu hayır etsin
BordoHuniliAnne gokyuzundekidinazor 2. Çizgi gayet gözüküyor, ben adetim geçtiği halde 2 çocuğumuda silik çizgi ile öğrendim, Rabbim arkadaşınızın gönlüne göre versin.
cicek795_ bende burda bekliyim bizimde düzenli ilişki vardı kuyruk sokumunda itibaren sırt ağrısı sağ kasık ağrısı çok fazla göğüs ağrısı ve akıntı var adetim yarın bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı sizce erkenmi davrandim yoksa yokmudur 🥺🥺
Minikkalbinannesi gokyuzundekidinazor çok hafif çizgi görünüyor var gibi bence.bikaç gün sonra tekrar yapın yada kan verin hemen çıkar 😊hayırlı olsun