bad28 Kızlar ben bu muzlu pankeki bir türlü tutturamıyorum. Tam ölçülü tarifi olan ya da püf noktası olan varsa yardımcı olabilir mi acaba 🤔 Bu arada bebegim 11 aylık olacak ama yine de süt olmayan tarif olmalı galiba
Noname21 bad28 bir yumurta bir kahve fincanı süt Bir cay kaşığı kabartma tozu Bir tatlı kaşığı pekmez İki kahve fincanı un ( kek hamurundan biraz cıvık ) Muzu da ez iyice yarım muz at Çırp pişir
cnhavva bad28 ben göz kararı yapıyorum yarım muzu ezip yumurta sarisi karbonat biraz keçi boynuzu unu koyuyorum kıvamına göre biraz suyla aciyorum biraz da hurma ozuyle tatlandırıyorum
tgcyi bad28 1 yumurta Yarim muz 1 yemek kasigi zeytinyagi 1 yemek kasigi yogurt 1,5 yemek kasigi tam bugday unu Yarim cay kasigi karbonat Bu tarife bazen tarcin bazen keciboynuzu unuda ekliyorum ben, hatta bu muzlu tarifi elmalida yapiyorum rendeleyip
damlaozzz bad28 1 muz 1 yumurta 1 yemek kaşığı yoğurt ( hafif sulu olursa pofidik pofidik oluyor yemesi daha kolay) 2 yemek kaşığı tam buğday unu ( başka unda olur) çay kaşığı ucuyla karbonat Ben içerisine tarçın ve cevizde kullanıyorum çok lezzetli oluyor ek gıdada başından beri böyle yapıyorum çok seviyoruz bu ölçüyle 10 adet falan çıkıyor
meva_07 Merhaba ben denemiştim çok sevmedi 2 gündür kızım şuna bayıldı… yumurta süt çırptım içine biraz un tahin ve kabartma tozu ekledim ne çok koyu ne çok sıvı oldu içine muz dilimledim ve pankek gibi pişirdim çok sevdiiiii
meva_07 Bu arada benim kızımda 11 ay 14 günlük ama yaklaşık aydır süt koyuyorum pankeklerine ama siz çekiniyorsnız yoğurt ekleyebilirsiniz
meva_07 Süt alerjisi olan bebeklerde süt yerine geçmedi için tahin hurma ve su blend etmişti ekgıda sayfası onun ilede açabilrisiniz hamuru size sayfayı vereyim orada görürsünüzz ekgida.gunlugum
Gul-42 bad28 süt yerıne su kat yarım xay bardagı bır normal orta boy muz yumurta bes yemek kasıgı un bır yemek kasıgı zeytınyagı