ozgekrm Merhaba 4 aylık ikizlerim 8 gündür RSV den hastanede yatıyor.İyileşme sürecine girdiler çok şükür.Bugün bir kızım peynir kesiği şeklinde uykudayken kustu.Biraz araştırdığımda iyileşme dönemine yakın böyle şeyler olabileceği yazıyor.RSV olup başına böyle bir şey gelen var mı ? #rsv
ozdenizzz ozgekrm ahhh o rsv yi ben ya bizde bir hafta yattık ama benim ikizlerin diğeri negatifdi onu hemen eve gönderdi. İyileşsin çıksınlar bir an önce inşallah ♥️
izmrlianne ozgekrm bu rsv hastalığının bulaş yolu nedir acaba bu sene ilk defa yeni duyuyorum önceden var mıydı bu hastalık
yagmurkokusu_ ozgekrm evet canım kusması iyi Birşey içerdeki balgamları söküyorlardır kusarak ya kaka ile atabilirler ya kusarak korkmayın
ozgekrm ozdenizzz amin inşallah size de geçmiş olsun.yarın çıkış planlıyordu doktorumuz şimdi bu kusma olunca ben de bi şaşırdım ne alaka diye tedirgin oldum
forumungurmesi Merhaba biz yenidoğan bebeğim ile rsvden 6 gün hastanede yattık be iyileşti çok şükür, ama bizde kusma olmamıştı. Siz de çabucak iyileşir çıkarsınız inşallah. Yoğun bakıma girmediler değil mi?
yagmurkokusu_ izmrlianne vardı canım 3 sene önce kızımda 5 gün hastanede yattı bu hastalıktan biz prematüre olduğumuz için aşı çıktı ilk dozu kaçırdık 2 3 4 vuruldu 5. De sağlık bakanlığı kilosundan kaynaklı iptal etti.