babymamma Kızlar tuvalet eğitimine başlayacağım evde aparatlarımız var ama onun haricinde dışarısı için hem hijyen hemde alışması için bu tarz bişey düşünüyorum sizce hangisi kullanan var mı yada dışarısı için alternatifleriniz neler
Kuzularinanasi babymamma bunlar bana kullanisli gelmedi.ebebekte mavi yesilli katlanan portatif aparat var.onu tavsiye ederim.hem disarda icine poset gecirip heryerde kullanabiliyorsun.klozet ustine de koyabiliyorsun .ben 2 kizimda da kullandim 9 senedir de sapasaglam.
babymamma Balbulutu her ikiside iyi görünüyor ama sağlamlıklarından emin olamadım yani birden katlanır mı acaba eğilip bükülür mü oturunca
babymamma Kuzularinanasi o banada daha kullanışlı geldi aslında ama boyutu biraz büyük mü diye emin olamadım bi mağazaya gidip bakmak lazım teşekkür ederim
zezelik85 babymamma aynı şekilde ben de ilk bebeğimde E bebekteki mavi yeşil baby plus galiba markası onu kullandım çok kullanışlı pratik bir ürün.
Kuzularinanasi babymamma boyutu buyuk degil ayaklari katlaniyor ztn cok rahat kucuk sirt cantasina veya normal cantaya fln sigiyor ben heryerde cok kullandim onu