oylesinebiri__ Bebeğim tüm kitaplarını yırtıyor 😭 o kadar kitap aldım hepsini yirti sağlam bi tane kalmıştı onuda yirtmis ne yapıcam kitap almıyim mi 5 6 kitabını hepsini paramparça yapmış hepside yeniydi
dvaasl oylesinebiri__ benimkide 18 aylık kitaplarını sürekli istiyor açıyor okuyormuş gibi yapıyor arkamı döndüğümde de yırtıyordu sinir oluyodum çok şükür artık zarar vermiyor kaç aylık siİnki bilmiyorum ama sizde karşısında oturun kitap okuyun anlatın kitapların yırtılmayacağını Sakin bir şekilde
Niyesordunbucevabi oylesinebiri__ ben almıyorum bacım yırtıyorlar yada alırsan karton olanlardan al onları yırtamıyorlar
Minikkalbinannesi oylesinebiri__ canım yırtılmayan kitaplar var onlardan tercih edebilirsin sayfasını yırtılmıyor ben oğlum küçükken onlardan almıştım
oylesinebiri__ dvaasl benim kide 17 aylık olucak aynısı buda öyle yapıyor anlamıyorum ki bi anda yırtıyor hepsi çöp oldu bugün sonuncusunu da yırtı artık sinir oldum yeter yirt dedim
oylesinebiri__ Niyesordunbucevabi ya set almıştım Hepsiburada dan hepsini yırtı sağlam 1 tane yok üzülüyorum okuyorum ona umrunda değil yırtıyor canım
oylesinebiri__ Minikkalbinannesi onları da gördüm canım belki alışır yırtmaz dedim ama sağlam kitap kalmadı onlardan alıyım en iyisi
dvaasl oylesinebiri__ benimki 18 aylık şuan yırtmıyor eline verecekseniz başında bekleyin kitap alışkanlığını köreltmeyin yırtıyor diye
Minikkalbinannesi oylesinebiri__ alabilirsin onlardan canım ben almıştım uzun süre okuduk yırtılmadan
oylesinebiri__ dvaasl başında bekliyorum okuyorum bi anda cart diye yırtıyor. 😂 neye uğradığımi şaşırıyorum
mysohn7 oylesinebiri__ yaa bize de yakındır o zaman 😁 şey yapsanız yırtabileceği kağıtlar verseniz eline kitaplarını okuyacağınız zaman çıkarsanız ortaya belki o şekilde unutmasını sağlayabilirsiniz
oylesinebiri__ dvaasl evet öyle ama alışkanlık haline getirir diye korkuyorum yoksa kitap tan yana sıkıntı yok
oylesinebiri__ mysohn7 kitapları saklıyorum okuma zamanında çıkarırım diye bi bakıyorum bulup yirtmis onun defter veriyorum yirtsin diye yirtmiyor onu
dvaasl oylesinebiri__ azıcık sizede bağlı cici cici diye sevdirebilirsiniz elini tutun gülümseyerek oksayın bebeğinize eşime tokat atıyordu bizimki 😀 cici cici diye okşattım babasını birdaha yapmadı artık kendi kafasınıda babasınıda oksuyo cici cici deyip çok sevimliler