eflinatwins 8 ay 27 günlük ikizlerim var fakat birisi 2 haftadır ne yemek yemek istiyor ne mama içiyor uyku zaten yok yatırsak delirircesine ağlıyor gece sabaha kadar ayaktayım aşırı bunaltıcı bi hal almaya başladı böyle olup sonrasında düzelene var mı 😔😔🥱
ayseeaslantas eflinatwins şuan bizde tam bahsettiğiniz durumun içerisindeyiz 😂 uyku problemi için akşam uyku saatinde ayağını 1 dk boyunca ılık suda bekletin faydasını görürsünüz umarım Biz gördük
aynursvs Benimde oğlum tam 8 aylık uyku 0 enerji tavan uyku düzeni/saatleri bozuldu uyutmaya çalışıyorum ağlıyor zorlamasam hiç uyumayacak 7:30da uyuyan bebek 11fe uyur oldu bende çıldırıyorum bazen 🥲
eflinatwins aynursvs gerçekten bizde de durum çok kötü normalde 8:30 gibi uyurlardı mama içmeye kalkıp tekrar dalarlardı şimdi sürekli uyanıyorlar akşam ben yatırıyorum 1 saat sonra kalkıyorlar
ayseeaslantas eflinatwins belki dişten de olabilir Allah yardımcınız ,yardımcımız olsun inşallah ya Zor bir durum
mugey 8-9 ay arası çok uyku problemi yaşamıştık sonra kendiliğinden düzeldi diyebilirim. Şu an 16 aylıklar şimdiye kadar en zorlandığım ay 8. aydı.
eflinatwins aynursvs 1 ay var yani daha ağlamak üzereyim 😂😂 dişler de daha çıkmadı zaten o da artısı bu durumun