Selam annelerim bir kızım var 13 aylık. Uyku döngümüz şu aralar cok karıstı. Daha bebekken 9.45 aksam en gec yatardi. Sabah 8 gibi kalkardik. Bu aralar 10 10.30 kalkiyoruz gece 3 gibi yatiyoruz. Bunda benimde hatam var. Sabah uyandiginda alip emziriyodum yatakta sonra ikimiz birdrn geri uyuyorduk. Yapa yapa cocuk gec kalkmaya alisti. Haliyle benim icinde bu döngü normalleşti. Size şunu sorucam simdi benim kizim oglen uykusuna cok guzel yatiyor. Sorunsuz hatta elllemezdem 3 saat 3 30 saat uyuyor. Boyle olunca aksam yatirdigimda gece uykusuna yatmiyor. Hop 10 dk sonra geri kalkiyor ve zımba gibi :)) gece uykusuna gecis yapamiyoruz. Şu sıralar şunu deniyorum ogleb 1 30 saat uyumasi sonra aksama dogru yine 1.30 saat uyumasi. Cunku bunlari tamamladikca 2 uyku yapmadikca gece uykusuna gecemiyor. Bir kac gün dedimki zatrb gece cok gec yatiyoruz. Bari oglen tek uyku olsun. Ornegin dün 2.30 oglen uykusuna yatti 5 30ta kalktı. Oyle olunca ellemedim artik trk uyku yapar diye geceye kadar beklettim. 23.45te yattık. Ve 10 dk sonra geri uyandı. Yanindan kalkmadim emzirdim geri uyudu. Sonra gece 2de yine kalktı yine emzirdim ve final 2.30ta uyudu. Bugun sabah 8 30 alarm kurup kalktim. Kizimida uyandirdim. 12 30 oglen uykusuna yatti. Eger ellemezsem 4e kadar uyuyabilir. Bende diyorumki birazdan yani saat 2 de kaldirayim 1 30saat uyumus olsun. Gunluk uyku saatini doldurmasigi icin 6 gibi bidaha 1.30 saat uyusun. Aksamda 23.0p gibi yatsinn. Biliyorum 23t3 cok gec ama bu ikinci ouyku olayi bizi bozuyor. Ve gece 3lerden sonra 11de yatmasi nimet gelir bize. Umarim eski düzenine döner . Eskiden 21.45 en gec uyurdu 😪 sizde durumlar nasil fikirler3 acigim 🥲