linam008 3 aylık kullanılır mı petek ten dolayı burnu kuruyor günlük burun temizliği için kaç fıs nasıl kullanmalıyım daha sonra aspiratörle çekmeli miyim günde kaç defa kullanmalıyım
susancikanbalik linam008 sterimar çok faydalı bir ürün ama sizin bebek çok küçük onda kullanmamanız gerekiyor
evlatkus linam008 az basınçla kullanabilşrsiniz tabi, ben bebeğime 4 aylıkken kullanmıştım basıncını hafifletip uzunca sıkmayın sadece sıkıp çekin aspiretörle temizleyin. Şişenin üstünde günde 2-6 kez diyor ama ben burnu tıkandıkça yaptm 6 kereyide geçmedim
firstmama linam008 sterimar basınçlı sıkma yaptığı için kulak iltihaplanmasına sebep olabilir onun yerine serum fizyolojiği damla şeklinde damlatmanız burnunu nemlendirmeniz yeterli olacaktır
CLEXAN06 ↉-aylık bebekler için tuz oranı azaltılmış olan yani üzerinde sarı yunuslu olanı kullanabilirsiniz kendi kızımda da o dönemlerde kullandım 3 aydan sonra üzerinde turuncu yunus olana geçebilirsiniz
catperson CLEXAN06 bunu bilmiyordum ben de bizimkinde de sarı yunus var, teşekkür ederim bu bilgi için.
catperson linam008 , dr bize üçüncü ayda aldırdı bunu. Aspire etmeye gerek yok demişti, 45derecelik açıyla bebeği tutun ve burununa yerleştirip sıkarken beşe kadar sayıyoruz. Günde üç defa kullandık o dönem hastaydı ama sürekli tıkanıyordu.
TalentedMom linam008 serum fizyolojik sıkın şırıngayla burnuna sonra burun aspiratörüyle çekin o zaman burnu daha iyi boşalıyor ben hepsini denedim sterilse anlık açıyor sonra eski haine dönüyor
Betulsark Ay bende onu araştırıyorum dünden beri 3 yaşındaki kızım için hem burun sprayi hemde burun yıkama için. Almanyada eskiden sadece eczanelerde sarılıyordu 15€ su an 5-6€’ya rossmannda vs var. Herkes çocuklarına onu kullanıyor bende alıcam. Ama bu aylarda bende serum fizyolojik ve burun aspiratörü gündelik olarak daha çok işinize yaraya bilir.