mamaisqueen Kızlar yarın akşam çaya misafirlerim var. Biraz plansızdı ve çok yorgunum bebeğim de durmuyor. Ama yılda 1 kez gelebilen insanlar. Bana kolay 4-5 çeşit gün menüsü tarzı ikramlık önerir misiniz lütfen.. yada hazır alabileceğim bir şeyler var mı ev yapımı gibi duracak 🥲😄
mamacitaa_ mamaisqueen bence sade bir kek yap tarçınlı havuçlu da olabilir tabi. makarna salatası da çok basit bide pogaca
nurrr26 mamaisqueen hazır yufkadan bi börek veya hazır börek makarna/nohut/mercimek/arpa şehriye salatası veya kolayından kısır, yanınada ıslak kek az gelir derseniz bi kırabiye alabilir ya da yapabilirsiniz
tultanhanim mamaisqueen borcam tatlısı, kısır, yoğurtlu makarna salatası, belki hazır yufkadan börek.
bitboylum Triliçe,makarna salatası kazandibi bence en kolayı,hazır hamur alıp bir şeyler yapabilirsin bence
bitboylum mamaisqueen ah ya böyle şeyleri gördükçe üzülüyorum ben. Yakın olsak ne yaparsam getirirdim. Bu yüzden benim deepfreze de hep bir şeyler vardır. Çocuk büyüdükçe sizde stoklamaya çalışın
mamaisqueen bitboylum yaa çok güzel bir kalbiniz var çok teşekkür ederim.🥹 Bende doğum öncesi stoklamıştım ama doğumdan sonra hiç fırsat olmadı. Bebeğimi hastaneden çıktığım andan itibaren yalnız büyütüyorum ve 1 ay önce ev değiştirdim. Yine yalnız tabii. İnanın daha yerleşemedim bile. Çok yorgunum çokk.
bitboylum mamaisqueen allahım sabır. Kötülük kolay iyilik zor şey. Ama gerçekten zamanla düzeliyor. Sizinkidr maşallah büyümüş ele avuca gelmiş gene yaparsınız bir şeyler çokta uğraşmayın misafir bu bir zahmet olanı yesin
mamaisqueen mamacitaa_ aslında çayın sadece bir borcam tatlısı/pastası mı yapsam diye düşündüm ama basit kalmaz mı
mamaisqueen nurrr26 hazır yufkadan sigara böreği düşündüm bende yanına ıslak kekte güzel olur teşekkür ederim😍
mamaisqueen bitboylum bebekten önce çok güzel sofralar kurardım şimdi böyle misafir ağırlamakta hiç içime sinmiyor ya
umaycinar94 Mılfoyden kolay tatlı yaz nefıs ymek tarıflerıne yada kedıllı muhallebı Kısır Sıgara boregı Dereotlu pohca yada kabartma tozlu pohca Bıde bımden tuzlu kurabıye al ❤️🧚♀️
mamacitaa_ mamaisqueen ya niye basit kalsın bence harika fikir güzel bir tatlı yap. Kuruyemiş lokum şekerleme çekirdek vs koy tamamdır mis valla
mamaisqueen tultanhanim bende şu an ıslak kek ve börek düşünüyorum kısır yerine de tavuklu şehriye salatası daha hoş olur gibi