dunyambebegim Kızlar eminevim ile ev alan var mı ya 5 yaşından küçük 2 ev baktım ama tapuda 4 mılyon gösteremeyen 2 mılyon gösteririz diyorlar ben de bu sisteme girelim dedim ama korkuyorum
3boysmom dunyambebegim 3 kuzenim de eminevimden ev ve araba aldı hiçbir sorun ile karşılaşmadılar, bizde önce araba için yazılıp birikim yapmayı düşünüyoruz hatta bu ara😂
cakebabe dunyambebegim annemler bu ay teslim alacak öyle bir şey diyen olmadı 2.5m yazıldılar evi beğeniyorsun onlar exper mi ne gönderiyorlar evin değeri o mu diye okeylenirse sorun olmuyor ne yaş ne tapu da öyle gösterme vs bir şey söyleyen olmadı bize
GirayinAslisi dunyambebegim bende bu tarz yerleri cok duyuyorum bizimde evimiz yok ev icin girme düşüncesi var da guvenemiyorum sonucta tek atimlik kursunumuz var
3boysmom dunyambebegim eğer ödeme gücünüz varsa bence girin, bende arabayla başlayıp sonra eve çevireceğim inşallah. bankayla faizle uğraşılmaz gerçekten, ben gayet güveniyorum bu tür yerlere, referanslarım olduğu için
dunyambebegim 3boysmom sizin kiraniz var mı kıra ile zor olacak ama ev alınca kolaylaşır gibi ama bu işte evin değerinin gösterilmesi olayı kafamı karıstıtıyor
3boysmom dunyambebegim evet kiradayım o yüzden hem oraya hem kiraya zorlayacak malesef. ev değerinin gösterilmesini ilk defa duyuyorum kuzenlerimin 3ünden de öyle birşey talep edilmedi
dunyambebegim 3boysmom 5 yas ustu evse sıkıntı olmuyor ben yenı bıtmıs binayı aradım mesela 4 se 3 gösteririm diyorlar kredi mesela 3 cıkarsın o zaman 4 cıkmaz