yesilev Kızlar bebeğim 3 aylık korunmalı ilişki yaşadık ama kaydı gibi içim rahat etmeyecek hap alacağım emzirirken nasıl kullanılıyor
yesilev sinif07188 24 saat bebeği nasıl besleyeceğim daha önce hiç biberon vermedim de emzirme ile uyumlu hap yok mu peki 😥
piyanistbanabirak yesilev hayır hiç görmedim yüksek dozda hormonlu olduğu için zaten pek önerilmiyor mama verebilirsiniz
sinif07188 yesilev parmak beslemesi yapabilirsiniz. Tabi kabul eder mi bilmiyorum. Regl olmadıysanız çok küçük bir ihtimal hamile kalmanız.
yesilev sinif07188 40ımdan sonra düzenli oldum iki gün önce bitti hatta parmak beslenmesine bir bakacağım 😊
yesilev gul2111 merhaba eczaneden bir ilaç aldım 8 saat emzirme sütü sağ dök dedi ilacı içmeden önce süt sağmaya çalıştım pompa ile sütüm gelmedi. 8 saatte bebek dayanamayacağı için mecburen emzirdim herhangi bir sorun olmadı bizde
gul2111 yesilev teşekkür ederim bizde de kaydı prezervatif ama esim içine boşaldi ben eminin dedi ve daha hic regl olmadığın icin hapı almamaya karar verdim