Kisirvetursu Eşim bi kasaptan et almış hiç hoşuma gitmedi garip bi kokusu var siz nerden alıyorsunuz migrosta sürekli taze oluyor mu
suhedaaaaa Kisirvetursu Fileden alıyoruz sürekli taze bulunuyor ve kıyma makineleri de temizliğinden eminim göz önünde yapıyorlar her şeyi zaten
beybitolat Kisirvetursu ben ciğeride etide migrostan alıyorum. Tanıdığımız var arıyoruz tazesi şu gün gelcek diyor mesela o gün gidip alıyoruz ve çok lezzetli
Deletedmom2987 Kisirvetursu çok nadir alırız tanıdık kasaptan, kilosu en son 800 850 falandı sanırım genelde kurbandan kalma etim oluyo dolapta
namkoll Kisirvetursu Temiz güvendiğimiz bir kasaptan alıyoruz 4-5 gün önce kilosunu 850den aldık. Migros bana güven vermiyor
Kisirvetursu suhedaaaaa file bana aşırı uzak o yuzden migrostan alayım bari dedim ona da güvenmiyorum da mecbur kalınca
Kisirvetursu Deletedmom2987 namkoll eşim kasaptan bin tl ye almış pahalı gelmişti acaba bana mı öyle geliyor diyordum demekki burda pahalıymış bir de kokuyor yani güvendiğim bir yerde o yok o yüzden migrostan alayım dedim
beybitolat Kisirvetursu inanın kilosunu bilmiyorum hatta haftanın 3 günü geliyor bizim buraya ama yaşadığınız yer ne kadar kalabalık bilmiyorum
Kisirvetursu bitboylum o marketlerin buzluk kısmından almam zaten ama migrosun kasap kısmından var ya normal kasap gibi o yuzden buraya sormak istedim
Tatlican Kisirvetursu İstanbuldaysanız mopaşta biraz uygun oluyor ve güzel. Ben sakaryadayım kasaptan alıyor eşim
umtiti Kasaptan alıyoruz dün altım hatta yarım kilo kuşbaşı 700 küsürlü ödedim eve geldim et sote yaptım yemek ikinci günü görmedi sjsjsjsjsj
rana0234 Kisirvetursu Kasaplara da güven olmuyor bu dönemde,nerede murdar, telef olacak bir hayvan var, Onlar orada.Sonumuz hayır olsun😔
_YanakReisinAnnesii Kisirvetursu Bir kere migrostan aldık bir daha alır mıyım sanmam 😂pişiremedik eti bir türlü o kadar sertti ki. Kasaptan alıyoruz artık.
bloommom Kisirvetursu yıllarıdır tanıdığımız bir kasaptan alıyoruz eşim aşırı et bağımlısı olduğu için çok araştırmıştık burayı kuşbaşı etin kilosu sanırım 930 tl falandı