yasee01 Merhaba kızlar oğlum dün halıya kustu sildim baya ama kokusu çıkmadı en etkili yöntemi bilen yazabilir mi
sancarmom yasee01 Aynısı bizede oldu halıyı kaldırdım mutfak hala kokuyordu komple sildim halıyıda yıkamaya verdim asla gitmiyor kokusu
mamacitaa_ yasee01 anlık geçiyor gibi görünüyor ama kuruyunca koku yapıyor bende çok kez yaşadım bunu 😅 en iyisi yıkatmak yıkatmaya vermek suyla durulanmadan geçmez
yasee01 suhedaaaaa bilmiyorum ki ama denerim hemen tüm fikirlere açığım valla baktım geçmiyor yıkamaya verecem artık
dmrcesra Çamaşır deterjanı toz olan beyaz sirke birde karbonat benimki hala kusuyor hep böyle siliyorum beyaz sirke koymasam da çamaşır deterjanı birde karbonatlı sıcak su mis gibi yapıyor hemde güzel kokuyor leke de kalmadı
moryazma yasee01 Sizde etki edermi bilmiyorum ama geçen geçmeyen bi leke vardı onunla çıkarttım baya. Arap sabunu çamaşır sodası biraz da beyaz sirke koydum iyi oldu.
Tugce3493 yasee01 karbonat hafıf dök üstüne spreyle sırke sık kabarsın sonra beyaz sabunlu suyla sil ve son olarak guzel kokan duş jelı el sabunu gibi bir şey damlat sil.
cokbilmismom yasee01 ben böyle durumlarda direk halı yıkamaya veriyorum çünkü siz sildikçe daha çok dibe itiyorusunuz yıkamadan çıkmaz böyle şeyler
Gul-42 yasee01 yıkamacıya gonder benım oglum kanepeye kustu uc kez yıkattırdım ve hala hafıf koku kaldı dusunun yogurt corbası kusmuştu 🙈
mmellissa yasee01 halı yıkama makineniz var mı bnm oğlumda kustu halıya önce kaba pisliği temizledim kalanlarıda yıkama makinesiyle yıkadım o şekilde çıktı iz falan kalmadı