babymamma öncelikle öyle şeyler görürsen onlara git de falan demeyin. Çünkü öyle şeyler olmadığı için öyle şeyler görme ihtimalinin olmadığını canavarların sadece rüyada görülebileceğini çünkü canavar diye birley olmadığını ona öğretmelisiniz. Çocuğunuz rüyasımda korkunç maymun gmrüyorsa ona küçük bir maymun belgeseli izletenilirsiniz. Bak maymunlar böyle hayvanlar korkunç değiller diyebilmek için. Hayvanat bahçesi bunun için çok daha ideal ama gider misiniz gitmez misiniz o size kalmış. Hayali arkadaşı olabilir , kafasımdam seneryolar uydurabilir bunlar çok normal. Sadece onun rüya gördüğünü canavarların sadece rüyada olabileceğini ona öğretmelisiniz. Ayrıca ne olursa olsun korkularının üzerine gitmrdi gerektiğini ona öğretmelisiniz ama bunu asla zorlayarak ( odaya kapatarak , karanşıkta bırakarak vs) aslaaa yapmayın. Odaya birlikte gidin karanlığı birlikte göğüsleyin . Güvende olduğunu bilsin . Birsüre sonra kendi de korkmayacak . İşi oyuna da çevirebilirsiniz. Ben şimdi odana maymun kpvucu sıktım maymunlar gelemez artık. Canavarlar kıröızı ışığa gelemz sana kıröızı ışık aldım gibi gbi. Hangisinde başarılı olabileceğinize inanıyorsanız onu yapın ikiside sabır istiyor. Kolay gelsin.