annesinintatlisi 22 aylık bebeğimi memeden kestim 3 gündür emmiyor kızlar göğsüm sertleşti süt kendi çekilir bir müddet sonra diyordum ama biraz zaman mı alıyor sanki? Ne zaman çekilir süt? Ağrı yapmıyor ama sert
210921 annesinintatlisi mrb benimde şimdi bebeğim 15 aylik emiyor. 3 yıl önce çocuğumu kaaybettim 1 yaşında memelerim dolmuştu çok kötüydü annem hamur yogurup duvara yapıştırmış o kuruyana kadar sütun de kesilir demişti kesildi ama üzüntüden de olmustur. Şimdi de bebeğimi ramazandan önce kesecem onu da denerim. Allah kolaylık versin. Bilmiyorum ne diyecegimi aklıma bu geldi baatildir belki.
mamacitaa_ annesinintatlisi ben de kestim yeni ilk gün biraz ağrımıştı ama suan rahat ve sisi gitti. Halen süt geliyor tabi 🥹 ama o da cekilicek herhalde e
aysebb annesinintatlisi Soğuk uygulama yapın sık sık zamanla sertlik gider. Sıcak uygulama yapmayın asla duş bile iyi gelmiyor yani soğuk uygulayın
2124 annesinintatlisi Kestık ten dınra gecesınde ben ıkı göğsümüde uyurken emzirdım boşslttım ertesi gune bıda dolmadı göğsüm kendı kendıne cekıldı