brvnkr Vücudunda morluklar oluşan varmı benım bacaklarımda çok oluyor Bıde kollarımda da oluyor bazen. Kaç defa dahıleye gıttım vıtamin eksikliğinden dıyorlar yınede çok korkuyorum bu durumu yaşayan varmı 🥺
nnoktaa brvnkr sağa sola çarptığınız için mi oluyor morluklar? Benim tenim çok hassastır masaya koltuğa çarpsam hemen morarır. Çocukluğumdan beri böyle. Acaba öyle bi morluktan mı bahsediyorsunuz? 🤔
Prenses_annesi22 brvnkr genetik test yapılması lazım onun ıcın mavi tüplerde 11 tane kan alyolar bakıyolar arastryolar onun ıcın genetik bölümünden randevu alman lazm
aptallarsizii brvnkr benim maalesef son 3 yıldır sürekli vardı ama 2 3 aydır da durmuştu 3 gün önce tekrar başladı öyle mosmor ki şaşırırsınız acısı falan yok ama bacaklarımın çeşitli yerlerinden çıkıyor şuan görünürde 2 tane var bende gittim hastaneye kanım sınırdaymış kansızsın dediler ilaç verdiler bide demir eksikliği vardı
brvnkr nnoktaa zannetmıyorum evet benım vücudumda hassas ama çok oluşuyor Bıde kaşıntıda var cıldımde koru varısımde var o yapıyormu
brvnkr aptallarsizii benımkı acıyor Bıde farkettım bacaklarım ağrıdığı zaman oluşuyor benımde b 12 düşük d vıtamın düşük Bıde varıslerım de var
brvnkr endoplazmikretikulumiste bakıyormu daha önce dahıle hematoloji bölümüne gıt demiş ti o ara yenı doğum yapmıştım. Gıdemedım Bıde doğum yaptıktan sonra başladı morluklar
aptallarsizii brvnkr benim morluklar acımıyor ama evet bacağım ağırıyordu morluklar büyük ihtimal vitamin eksikliği kansızlıktan falan oluyordur
mamacitaa_ brvnkr benim tenim çok hassas beyazdır nereye çarpsam bu şekilde olur. Ama geçen yaz bacaklarım komple morluklarla dolmuştu doktora gittim biraz korktu kan tahlili aldı hemen, hemogram iyi geldi şükür 🥲 Sizin de tahliller iyiyse korkmayın.
brvnkr mamacitaa_ bende çok korkuyorum Bıde boynum lenf nodu var doktor zararsız dedı takıbe aldı benımde şuan bacağimde 5 tane morluk var küçük fındık büyüklüğünde
oylesinebiri__ brvnkr magnezyum eksikliğinden oluyor benimde öyle oluyor maalesef gittikçe ağrılar da eşlik ediyor artık ayağımin üstüne basamiyorum birde varis oluşmuş olabilir bacaklarinizda ki
brvnkr oylesinebiri__ kalp damara gıtmıştım geçenlerde doktor bı tuhaftı dedı varıslerın var ama şuan tedavılık değil fazla yok dedı
oylesinebiri__ brvnkr ilerlediği için müdahale edilmesi gerekiyor kilo da etkiliyor ama ben çok zayıf olduğum halde hamilikte çıktı